dimarts, 2 de novembre del 2010

Convocatòria 18 de novembre


                       
Benvolguts/des,
Com ja sabeu, en els darrers anys molts de nosaltres, mestres d’escoles novelles,  hem estat promovent mogudes relacionades en les nostres escoles. Al 2004/05 vam iniciar una primera coordinació que va donar algun primer resultat amb el Departament d’Educació.
Després tant des de l’ICE de la UAB, com des de la Federació de MRP s’han recolzat i promogut trobades, seminaris i jornades. L’any passat, les primeres Jornades d’escoles novelles varen resultar un èxit de participació.
Sempre hem vist que havíem de compaginar la reflexió pedagògica amb les actuacions administratives, per intentar mantenir i consolidar els equips de mestres, qüestió bàsica per poder seguir avançant amb les nostres experiències.
Per aquest motiu us escric per convocar-vos a una reunió el proper 18 de novembre a les 9:30 a la Sala de Juntes de l’ICE de la UAB (Edifici Rectorat, Bellaterra) per tal de poder acordar una estratègia de negociació de tots els aspectes que creiem bàsics per poder continuar avançant.
Moltes escoles han passat ja a primària i la imminència d’un concurs de trasllats o del canvi de conselleria, fa necessari que acordem uns punts mínims a negociar amb l’administració.
Creiem que el capital de les escoles novelles, tant les que ho són, com les que ho han estat, és un capital que no es pot perdre en el conjunt del sistema educatiu. No es tracta de buscar cap situació de privilegi però si de preservar els avenços aconseguits.

Us esperem.

Joan Domènech                                                   Marga Teixidor
Federació de MRP de Catalunya                                          ICE de la UAB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada