dilluns, 7 de febrer del 2011

Una trobada a La Llacuna

A L’escola La Llacuna del Poblenou estem pensant en organitzar una trobada d’escoles de nova creació per tal de compartir les diferents experiències amb les famílies de cada escola.

La idea ha sorgit, a partir de la necessitat de poder explicar a les famílies que el que fem no és una feina de franc tirador, que formem part d’una xarxa d’escoles que hem apostat per una manera determinada de fer escola i que els dubtes i preocupacions que potser tenen, si les comparteixen, no les veuran tan grosses.

Ens imaginem una trobada un dia a la tarda de 16:00 a 19:00 a La Llacuna del Poblenou on cada escola pugui explicar en una mena de taller com treballa ( o alguna cosa de la que n’estigui especialment satisfet) i acabar amb una mena de xerrada col·lectiva sobre què aprenen i què han d’aprendre els infants ( per allò de que algunes famílies els amoïna saber si “sortiran prou preparats”). En tot cas alguna cosa que no ens porti gaire més feina de la que ja tenim tots plegats. Podríem pensar amb la participació d’algú de l’ICE de la UAB o l'UB.

Estem en una fase embrionària de la idea. No hi ha res tancat ni decidit. Per poder-ne parlar us convidem a venir a l’escola el dia 22 de febrer a les 17:30. Confirmeu-nos si us plau la vostra assistència a la reunió i /o a la trobada

Esperem les vostres respostes.

Jordi Canelles
La Llacuna del Poblenou