dimecres, 23 de febrer del 2011

Preparem una trobada d'escoles novelles. Reunió a La Llacuna.

Ahir 22 de febrer ens vam reunir les escoles Marina,Montserrat Solà, Vilamagore, Can Manent, Fluvià, Fructuós Gelabert i La Llacuna del Poblenou per començar a parlar de la possibilitat de fer una trobada d'escoles de nova creació. Han mostrat els seu interès en la trobada, però van excusar la seva presència les escoles Roser Capdevila,Joan Coromines,Alocs, La Maquinista, Els Encants, Congrés-Indians, Rellinars.

Els motius que ens empenyen a proposar una inciaciativa com aquesta són la necessitat expressada pels diversos equips de les escoles i també de moltes de les famílies a compartir les trajectòries que estem seguint. Així doncs, els objectius de la trobada serien trencar la imatge de soledat que a vegades mestres i famílies tenim si només estem en les nostres escoles i no entremn en contacte amb altres realitats semblants. Un segon objectiu, a mitjà i llarg termini, és l'anar bastint un model educatiu comú i compartit i poder-lo anar extenent i fent públic.

Acords que vam prendre:
- Data de la trobada: 4 de juliol a la tarda.
- Garantir la presència de mestres i famílies
- Assegurar la participació d'algú de la universitat (ICE UAB, UB ...)
- En la trobada hi haurà espais simultanis de conversa i es tancarà amb una xerrada.


Els espais de conversa giraran al voltant de qüestions que les escoles es plantegen com a rellevants formulades com a preguntes, preocupacions, interessos, neguits... i de les aproximacions que les escoles fem a possibles respotes en forma d'accions concretes als nostres centres.

Calendari:
- Març: Cada escola penja al bloc el seu recull de qüestions i fa una primera proposta de tema que li agradaria abordar.
- Abril: Es concretara quin tema i per tant, quin espai de conversa dinamitzarà cada escola.
- Maig: Reunió de les escoles participants per a qüestions organitzatives.


Us animem molt a participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada